Meniu Închide

Despre Biocig

Brand-ul Biocig a aparut ca urmare a cerintei clientilor pentru produse de calitate. Toate tigarile electronice comercializate in magazinul online www.biocig.ro sunt personalizate cu logo-ul Biocig pentru a se delimita de restul produselor comercializate pe piata din Romania.

Biocig (International S.R.L.) are un simplu scop: sa ofere o gama diversa de tigari electronice si accesorii de calitate superioara, la preturi accesibile. Avand in vedere ca tigara electronica precum si lichidul au fost create cu scopul de a inlatura efectele nocive ale fumatului, suntem ferm convinsi ca produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si respecta toate normele de siguranta impuse de organismele internationale!

Valorile noastre de baza sunt serviciile ireprosabile pentru clientii nostri cat si pentru comunitatea de fumatori. Intelegem nevoile fumatorilor cat si a persoanelor care folosesc deja tigara electronica, precum si a celor care sunt pe cale sa scape de dependenta de nicotina.

Cumpar Catalizatoare

Supunem testelor toate produsele noi lansate pe piata de cei mai importanti producatori si le selectam doar pe cele de cea mai buna calitate, astfel ne asiguram ca brandului Biocig i se vor atribui doar superlative. Asteptam cu placere feedback-ul dumneavoastra. Sunteti bineveniti sa navigati si sa faceti cumparaturi pe website-ul nostru.