Meniu Închide

ECOpure Rich 10 ml

Descrierea produsului

ECOpure este noul e-lichid fabricat de Intellicig. ECOpure este conceput in doar cateva arome simple pentru a pastra gustul curat si pur. ECOpure a fost testat de o universitate renumita din Marea Britanie iar raportul il puteti vizualiza aici: Analiza ECOpure.

E-Lichidul ECOpure a fost pastrat simplu datorita cerintelor provenite din partea consumatorilor, acestia dorind un e-liquid curat, pur si un continut cat mai restrans de ingrediente. ECOpure nu contine Propylene Glycol avand in componenta sa cele mai putine ingrediente dintre toate marcile de e-lichid vandute in lume.

ECOpure se recomanda prin cantitatea generoasa de vapor produs.

Se livreaza in sticluta de plastic de 10 ml cu capac de siguranta pentru copii.

ECOpure RICH este o aroma de tutun fin. Disponibil in concentratii: Extra High (30 mg), Very High (25 mg), High (20 mg), Medium (15 mg), Low (10 mg), Zero (0 mg).

Pachetul contine:

1 x Sticluta ECOpure RICH 10 ml


Gaseste produse similare in categorie


Review-uri

  1. Foarte bun ! Postat de Dorel. on 14.07.2011 – Eu am folosit acest E-lichid ECOpure chiar de la d’voastra si am fost foarte multumit de calitatea si cantitatea de abur. Folosesc tigara electronica DSE 901. Pacat ca nu aveti in stoc acest lichid, sper sa-l aveti cat mai repede posibil.
  2. nu-l recomand daca folositi ego-t Postat de Dan on 1.06.2011 – Ecopure Rich este lichidul meu preferat insa folosit cu ego-tank aroma nu este una atat de placuta. Valoarea acestui lichid este evidentiata doar daca este folosit cu cartuse care contin material absorbant (vatelina, pasla etc.)