Meniu Închide

Kamasutra se poziționează pentru a experimenta un orgasm intens

Lucrarea „Kamasutra”, care este atribuită filozofului indian Vatsyayana reprezintă viziunea Antichității deasupra modestiei și explorează pe deplin toate aspectele sexualității umane. Această colecție de texte erotice a fost scrisă între 400 și 500 î.Hr. A fost reconstruită în jurul secolului al II-lea d.Hr.

Acest articol este dedicat celei mai vechi cărți de sex.
Poziția Pafta

Datorită adâncimii sale de penetrare, aceasta este o poziție sexuală excepțională. Este greu de făcut. Pentru a evita rănirea, este important să urmați pașii.

Pentru a facilita penetrarea, puteți cere partenerului să-și plaseze pelvisul puțin mai sus decât în ​​mod normal pe o suprafață plană, cum ar fi o masă. Îmi iau partenerul cu putere și o ridic în timpul actului. Cel mai bine este să vă înfășurați picioarele în jurul taliei și să țineți pelvisul aproape de pelvis pentru a preveni rănirea.
Poziţie

Cere-i partenerului tău să se întindă pe burtă pe o saltea sau pe o masă. Pentru penetrare, așezați șoseta pe coapsele din față. Partenerul tău se va sprijini pe coate sau pe mâini în timpul actului sexual.
Provocarea poziției

Aceasta este o poziție foarte dificilă în care să te afli, deoarece te va pune peste limitele tale. Trage un scaun și roagă-o să se așeze. Pentru a pătrunde, ea trebuie să se așeze pe un scaun și să își aseze pelvisul la nivelul penisului tău.
Poziția cascadei

Aceasta este o relație sexuală foarte intimă care necesită ceva efort. Să aflăm ce înseamnă asta. Cere-i partenerului tău să-și pună capul pe scaun. După ce ai pătruns în ea, aplecă-te înainte, astfel încât capul tău să fie în fața buricului ei. Picioarele tale îi vor atinge fruntea. Puteți să-i masați sânii în timpul penetrării pentru a obține o stimulare mai bună și un orgasm asigurat.
Poziția roabă indiană

Cere-i partenerului tău să-și pună burta pe burtă pentru a pune în aplicare această poziție. În picioare, întinde mâna să-i apuce coapsele și se aplecă. O vei avea sprijinită de palmele tale, în timp ce îi ridici burta spre penis pentru penetrare anală sau vaginală.

Partenerul trebuie să fie într-o condiție fizică bună pentru a-și asuma acest rol. Ea va trebui să se îngrijească de ea însăși pe parcursul întregii experiențe sexuale.
Poziția maimuței

Poziția maimuței este cea mai provocatoare poziție kamasutra. Îți va testa rezistența fizică și mușchii picioarelor. Este, de asemenea, o poziție excelentă pentru a pierde în greutate.

Așezați picioarele pe spate, apoi ridicați picioarele la un unghi de 45 de grade. Veți putea vedea poziția ei pentru penetrarea vaginală. Ea se va întinde pe spate pe spatele tău, cu antebrațele sprijinite pe antebrațele tale. Această poziție permite partenerului să-și folosească mâinile fie pentru stimularea testiculară, fie pentru stimularea anală, dacă preferă.
Poziția foarfecelor suspendate

Mai întâi, cereți-o să plaseze foarfecele suspendate pe o parte. Pentru a te asigura că piciorul ei stâng se află între picioarele tale, va trebui să o așezi deasupra ta. Pentru a pătrunde, aplecă-te și apucă penisul din mijloc. Ea își va sprijini mâna pe palma mâinilor în timpul actului sexual.

Pozițiile Kamasutra nu trebuie încercate de începători. Riscul de accidentare pentru anumite poziții menționate mai sus este mare, mai ales că ambii parteneri trebuie să fie bine sănătoși. Vă recomandăm să nu vă simțiți inconfortabil în timpul actului sexual.