Meniu Închide

Marimea penisului este importanta?

Marimea ideala pentru barbati este o intrebare care a fost discutata de mult. Cu toate acestea, ambele sexe trebuie încă să se confrunte cu stângăcia penisului de dimensiunea ideală. Mulți bărbați vor intra timid în dormitorul lor gândindu-se la cum va reacționa partenerul lor când își va vedea penisul pentru prima dată. Nu o să vă putem da răspunsul simplu, dar vă vom spune mărimea ideală pentru bărbați în rândurile următoare.
Cum măsoară penisul?

Este important de menționat că penisul nu are o măsură universală. Fiecare țară și continent are propria sa metodă de a determina acest lucru.

Majoritatea țărilor fac aceste măsurători metrologice pe baza distanței de la capul penisului până la punctul în care acesta se întâlnește cu pelvisul. Cu toate acestea, în Statele Unite, calculul dimensiunii penisului implică matematică complexă. Aceasta include distanța descrisă mai sus și unghiul calculat de scrot. Circumferința penisului.

Acesta este motivul pentru care dimensiunile ideale într-o regiune pot să nu fie aceleași în alta.

Acest articol va măsura distanța dintre cap (sau corp) și cap în poziție verticală.
Cum pot spune dacă dimensiunea penisului meu este corectă?

La această întrebare se poate răspunde folosind o riglă (sau o linie) gradată pentru a determina dimensiunea penisului. Tabelul nominal al mărimii și formei organului reproducător masculin arată că lungimea medie pentru penisul românesc este de 12,73 cm. Aceasta plasează România pe locul 99, după Statele Unite (cu 12,90 centimetri) și Mongolia (12,77 centimetri).

Dar ce înseamnă toate acestea? Aceste măsurători metrologice au fost efectuate pentru a determina lungimea medie a penisului în funcție de locațiile geografice. Au fost luați în considerare factori precum machiajul genetic și utilizarea produselor de mărimea penisului.

Rețineți, totuși, că această abordare statistică nu este menită să provoace frustrare în rândul bărbaților cu mai puțină pricepere.

Pentru a afla unde se află penisul tău în raport cu media națională, îl poți măsura pur și simplu cu o riglă. Un penis care măsoară între 12-15 cm erect este considerat mediu în majoritatea cazurilor.
Dimensiunea penisului este o construcție socială

Mărimea perfectă a penisului depinde de mulți factori sociali. După cum am menționat deja, o persoană din România ar putea fi considerată unifată în comparație cu una din Congo, unde dimensiunea medie este de aproape 18 cm.

Un sondaj de opinie din 2017 realizat de Dr. Ed, o publicație medicală pe internet, a dezvăluit o diferență semnificativă în ceea ce bărbații și femeile consideră lungimea perfectă a penisului.

În consecință, deși femeile și domnii intervievați au spus că se simt confortabil cu cineva al cărui penis măsoară între 13,8 și 15,8 centimetri lungime, bărbații spun că dimensiunea ideală este undeva între 14,1-16,6 centimetri.

În 2017, cercetătorii de la Universitatea din California (UCLA) și de la Universitatea din New Mexico au descoperit o legătură fascinantă între dimensiunea penisului și dorința intervievaților de a dezvolta o relație de lungă durată.

Potrivit acestui studiu, femeile preferă un bărbat care are un penis mai mic pentru relațiile pe termen lung și un partener care are un penis mai mare pentru aventurile de o noapte.

Potrivit studiului, lungimea medie a unei relații de lungă durată era de 15 cm, iar cea a unei aventuri de o noapte, de 16,3 cm.
Concluzie

Am încercat să arătăm că aceasta este o întrebare complexă cu care se confruntă mulți bărbați. Societatea în care trăim, experiențele noastre de viață și așteptările pe care le avem de la partenerul nostru, toate ne influențează ideea despre dimensiunea ideală.