Meniu Închide

Oferta de produse

De ce tigara electronica Biocig?

Brand-ul Biocig a aparut ca urmare a cerintei clientilor pentru produse de calitate. Toate tigarile electronice comercializate in magazinul online Biocig sunt personalizate cu logo-ul Biocig pentru a se delimita de restul produselor comercializate pe piata din Romania.

Valorile noastre de baza sunt serviciile ireprosabile pentru clientii nostri cat si pentru comunitatea de fumatori. Intelegem nevoile fumatorilor cat si a persoanelor care folosesc deja tigara electronica, precum si a celor care sunt pe cale sa scape de dependenta de nicotina.

Va recomandam cu incredere noua tigara electronica eGo-T care este a doua generatie a modelului eGo. eGo-T are un avantaj evident fata de predecesorul model datorita sistemului revolutionar de alimentare cu lichid.

Vom pastra in oferta noastra si modelul tigara electronica DSE901 datorita stabilitatii si a succesului de care se bucura in continuare.

Supunem testelor toate produsele noi lansate pe piata de cei mai importanti producatori si le selectam doar pe cele de cea mai buna calitate, astfel ne asiguram ca brandului Biocig i se vor atribui doar superlative. Asteptam cu placere feedback-ul dumneavoastra. Sunteti bineveniti sa navigati si sa faceti cumparaturi in magazinul online Biocig.

ATENTIE: Nicotina in forma sa pura este otravitoare! A nu se lasa la indemana copiilor! Daca este ingerata, nicotina poate cauza intoxicatii grave! Cosumul de nicotina este contraindicat in timpul sarcinii sau alaptarii sau de catre persoanele cu probleme cardiace.

RESTRICTIIProdusele comercializate pe acest site nu se adreseaza persoanelor care nu au implinit 18 ani. Ne rezervam dreptul refuza orice comanda care nu se incadreaza in termenii si conditiile afisate pe www.biocig.ro.

BIOCIG.ro - drepturi rezervate!