Meniu Închide

Sexul oral bărbaților

Într-un alt articol, am discutat despre cele mai bune moduri în care un bărbat poate face sex oral în timp ce este cu partenerul său. Revenim cu un articol despre cum să condimentezi dormitorul pentru plăcerea partenerului tău. Acesta este ceea ce trebuie să știți despre sexul oral pentru bărbați.
Gâtul adânc poate să nu fie interesant

Probabil ați auzit termenul de deepthroating folosit pentru a incita bărbații. Nu este un termen românesc, dar se referă la sexul oral profund (partea penisului care atinge esofagul).

Filmele pentru adulți au făcut din gâtul adânc un concept popular. Nu ar trebui să presupui că i-ar plăcea. Contrar credinței populare, nu tuturor bărbaților le este palpitant să-și privească sau să-și audă partenerul înecându-se într-o relație amoroasă.

Aceasta este o alternativă mai bună și mai interesantă. Îi poți da iluzia că dă adânc în gât. Pune-ți mâna pe penisul lui, cam la jumătatea distanței dintre ochi, apoi palatalizează-i capul penisului.
Asigurați-vă că vă folosiți buzele cât mai des posibil

De asemenea, puteți folosi buzele pentru a-l face să se simtă confortabil în timpul sexului. Nu grăbi sexul oral. În schimb, ține-i penisul și mișcă-l ușor pe buze urmându-i conturul. Acest lucru îl va înnebuni și te va face și mai atractiv.
În timp ce îi faci sex oral, uită-te în ochii lui.

Contactul vizual în sexul oral nu este un tabu pentru multe femei, dar este încurajat. Potrivit multor sexologi, lipsa contactului vizual poate face o femeie să creadă că partenerul ei efectuează acest act din obligație, și nu din plăcere.

Kait Scalisi este un sexolog nord-american și a scris pe larg despre contactul vizual în timpul sexului sexual oral. Ea a spus că poate provoca o avalanșă în oxitocină (hormonul plăcerii) la ambii parteneri.
Stimulează alte zone, în afară de capul penisului.

Din punct de vedere anatomic, capul este zona cea mai inervată a sistemului reproducător masculin. Dar, nu este singura zonă erogene.

Scrotul poate fi stimulat și folosind vârful limbii sau vârful degetelor. O altă zonă erogenă este perineul. Acest tesut moale delimiteaza scrotalanus. Pentru a asigura o potrivire bună, ar trebui să alternați zonele de stimulare.
Stimularea frânei preputului

Țesutul care leagă preputul și glandul se numește frâna preputului. Este cunoscut și sub denumirea de „fir” în terminologia populară. Este recomandat să-ți stimulezi soțul sau iubitul cu atingeri fine dacă vrei să-i faci să se simtă speciali.

Scoate-ți penisul pentru a vedea partea din spate a frânei preputului. Veți găsi o țesătură asemănătoare firului care are o lungime maximă de un centimetru. Îți poți stimula limba cu degetele sau cu limba. Atent! Atent!

Recomandarea noastră este să-l întrebați imediat ce părere are despre sexul oral. Pentru a evita orice probleme sau complicații viitoare, este o idee bună să-l anunțați dacă nu vă simțiți confortabil cu sexul oral.